Известие

Collapse
No announcement yet.

166 - manual CD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 166 - manual CD

Здравейте Хора и бъдещи колеги
    Мисля скоро да си взема Алфа 166
    Четох доста работи из форума и се радвам,че сте написали цените за части и тн
    Имам въпрос:
    След като си взема 166 как стоят нещата със mp3 player ?
    В случай че не успея да намеря нещо със cd changer
    Някакви идеи ?
    Гледам че неможеш да махнеш само част от интериора за да сложиш CD то.
    Благодаря предварително

Има толкова много изписано по въпроса че .............

Няма шанс да си сложиш друго на мястото на ИЦС-а !
    Дали бъдещата ти кола е с чейнджър или не - Все тая. Той не става за нищо.
    Същото се отнася и за дали колата ти (бъдещата) ще е с навигация или не - И тя не става за нищо !
    Накратко, най лесният начин е с Фм трансмитер, След това е - Телефон с ФМ трансмитер (Според някой това е доста удачен вариант) и накрая - http://www.xcarlink.bg/XCarLink-avto...oth-alfa-romeo

Надявам се да съм ти бил полезен !
    AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

Къде се включват тези букси?

Comment

Първоначално публикувано от em4o1 Покажи съобщение
        Има толкова много изписано по въпроса че .............

Няма шанс да си сложиш друго на мястото на ИЦС-а !
        Дали бъдещата ти кола е с чейнджър или не - Все тая. Той не става за нищо.
        Същото се отнася и за дали колата ти (бъдещата) ще е с навигация или не - И тя не става за нищо !
        Накратко, най лесният начин е с Фм трансмитер, След това е - Телефон с ФМ трансмитер (Според някой това е доста удачен вариант) и накрая - http://www.xcarlink.bg/XCarLink-avto...oth-alfa-romeo

Надявам се да съм ти бил полезен !
        Как да не става за нищо. Моят си работи перфектно без да прескача дори при неравности, сменя песните доста бързо и звука е качествен.
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Трансмитера в запалкаата,"Карлинка" на мястото на оригиналния в багажника.
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

В случай че си купиш кола с чейджър си купуваш и дискове ВЕРБАТУМ АЗО моят само тях чете и записваш само на 1 скорост . Успех .

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
              Трансмитера в запалкаата,"Карлинка" на мястото на оригиналния в багажника.

Loudlink-a ми беше в багажника, а ако нямаш окабеляване си е гадничко. Xcarlink-а се включва отзад на ICS-a на мястото на чеънджъра. Ето моя как съм го сложил:
              Attached Files
              166 2.4 JTD

Comment

Благодаря за мненията

Comment

Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщение
                  Как да не става за нищо. Моят си работи перфектно без да прескача дори при неравности, сменя песните доста бързо и звука е качествен.
                  Не знам колега, малко са хората на които не им прескача чеинджъра, вкл. и при мен.
                  AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

Аз майна,си слушам с трансмитер и съм доволен от качеството,като искам HI-FI си слушам в хола,плюс това, когато си в колата ще трябва да слухтиш и за разните странни звуци които произвежда в изобилие ,според мен не си струва да се влагат много пари в подобна техника, ако не прекарваш много време в колата,както каза
                    em4o1
                    навигацията и чейнджъра за тези коли са екстра която не ползваш.
                    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                    X